Mai Multe Detalii Despre Sinoval

Seriozitatea, profesionalismul si raportul calitate-pret ne determină să fim un partener de încredere pe termen lung pentru clienții noștri.

Despre Noi

Înființați în 1997, suntem prezenți pe piață românească de instalații electrice. De-a lungul anilor, am câștigat încrederea clienților noștri, devenind un furnizor important de servicii în domeniul electric. Oferim o gama completă de servicii, asigurându-ne că toate instalațiile electrice sunt realizate cu profesionalism și la cele mai înalte standarde. Cu echipa SINOVAL, vei avea parte de o experiență unică, de calitate superioară și de încredere în fiecare proiect pe care îl realizăm!

O Echipă Profesionistă

Materiale De Calitate

Servicii Integrate

Idei Și Soluții Moderne

Garanție Lucrări

Colaborare Permanentă

Viziunea Noastră

Noi considerăm ca instalațiile electrice trebuie să ne asigure confort și siguranță pentru fiecare dintre noi. Fie că vorbim de de afacerea noastră sau chiar de locuinta.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră este să devenim principalul furnizor de soluții profesionale pentru instalații electrice.

Valorile Noastre

Calitate, profesionalism, transparență, ecologie și respect pentru clienții noștri.

Certificările Noastre

Calitate și conformitate la cel mai înalt nivel - Descoperiți certificările noastre care garantează servicii de înaltă calitate și standarde de siguranță

Echipa Noastră

Experiență și pasiune pentru instalații electrice – O echipă dedicată și experimentată, pregătită să răspundă nevoilor dumneavoastră.

Număr Angajați:

24

Vârsta:

Între 22 - 58 ani

Organizare:

Multiple echipe

Autorizații:

ANRE

Instalații Electrice

Branșamente Electrice ≤ 20 kV

Centrale Electrice Fotovoltaice

Sisteme Fotovoltaice Rezidențiale

Măsurători PRAM

Ce Spun Clienții Noștri

Poate vrei să afli și ce spun alți clienți despre colaborarea cu noi.

“Colaborarea cu firma de instalatii electrice a fost o alegere excelentă pentru afacerea noastră. Ei au fost foarte receptivi la nevoile noastre și au furnizat soluții personalizate pentru a răspunde cerințelor noastre specifice. Recomand cu încredere această firmă tuturor.”

Bogdana Florea
Vălenii De Munte

“Am colaborat cu firma de instalatii electrice pentru o serie de proiecte și am fost impresionat de profesionalismul și experiența lor. Echipa lor a fost mereu promptă și eficientă în rezolvarea problemelor întâmpinate pe parcursul lucrărilor. Electricienii Sinoval au găsit soluții tehnice la care nu ne am gândit și am optimizat astfel costuri și termene.

Nicolae Albu
Buzău

“Echipa SINOVAL a fost mereu pregătită să ne ofere soluții personalizate pentru proiectul nostru și am fost foarte mulțumiți de calitatea serviciilor prestate. De asemenea, comunicarea a fost excelentă și am fost mereu informați cu privire la stadiul lucrării. Îi recomandăm cu încredere și altor companii care au nevoie de astfel de servicii profesionale.!”

Florin Avramescu
Dâmbovița